Va urez sa va faceti Timp pentru ….

Va urez sa va faceti Timp pentru

– reflectare

– a va bucura de ceea ce ati realizat (perfectionismul nu va lasa sa va bucurati de ce ati realizat pentru ca nu va lasa sa vedeti nici macar micile realizari – deci – luati-va adio de la perfectionism)

– sine

– ceilalti

– a impartasi cu altii

Un exercitiu de sfirsit de an pe care l-am invatat mai demult: La sfirsitul fiecarui an scrieti o scrisoare catre un presupus prieten la timpul trecut ca si cum ati fi indeplinit deja dorintele din anul care o sa vina : Ex: „In anul acesta am facut X, Y, mi-am permis sa ….(aici puteti completa genul acesta de permisiuni https://cristianaalexandralevitchi.wordpress.com/2009/12/28/urare-cu-permisiuni/)” si alte chestiuni de suflet (am reusit sa imi vad de un hobby sau am reusit sa fiu mai rabdator/rabdatoare cu mine etc) Puneti scrisoarea bine si la sfirsitul anului care urmeaza cititi-o. Vedeti ce s-a implinit. Atentie la dorinte: este nevoie sa fie Realiste, formulate Pozitiv si Realizabile.

Cris A

Trecutul este cel mai bun profet al viitorului.
Lord Byron

Poezie – Contabilitate – de Marin Sorescu http://www.versuri-si-creatii.ro/poezii/s/marin-sorescu-8zudthd/contabilitate-6zuscnd.html

Citate despre Timp :

http://www.citate.ro/citate-timp

http://subiecte.citatepedia.ro/despre.php?s=timp

http://subiecte.citatepedia.ro/despre.php?s=spa%FEiu+%BAi+timp

%d blogeri au apreciat: