Reeditare carti Joc in doi pentru Amindoi

Va anuntam ca incepand cu 1 februarie, titlurile Joc in Doi pentru Amandoi – Mic ghid de reenergizare a relatiei de cuplu si cartile de joc Joc in doi http://www.sensart.ro/joc-de-carti.html REDEVIN DISPONIBILE si se vor vinde doar impreuna,la pretul de 30 lei.
Datele tehnice ale celor doua titluri raman nemodificate.

Ghidul de reenergizare a relatiei de cuplu isi propune sa ofere  repere , idei, solutii, reguli de ecologie relationala celor care isi doresc o viata de cuplu cat mai satisfacatoare si mai armonioasa.
Jocul de carti completeaza intr-o maniera utila si placuta informatia din carte, propunand cuplului o maniera practica de a pune in aplicare principiile si regulile din ghid. Jucand impreuna acest joc, fiecare va intelege mai bine punctul de vedere al partenerului, va constientiza mai bine propriile nevoi cat si pe cele ale celuilalt dar si nevoile relationale.
Mesajele continute de cartile de joc, chiar daca sunt împartite în doua seturi – pentru barbati si pentru femei, sunt destinate ambilor parteneri, întrucât propun modalitati de relationare care pot însanatosi si reenergiza viata de cuplu.
   Instructiuni de folosire:
Pachetul contine un set de 31 de carti tiparite în rosu si un set de 31 de carti tiparite în albastru. Jocul este propus a fi jucat timp de o luna, în flecare zi, creându-se, astfel, un flux de reînnoire relationala. Cartile albastre, care contin mesaje de la barbat pentru femeie, se tin în mâna de barbat. Cartile rosii, care contin mesaje de la femeie pentru barbat, se tin în mâna de femeie. Fiecare partener trage pe rând câte o carte din setul tinut în mâna de celalalt, o citeste si va pune în aplicare propunerea din respectiva carte.
Daca partenerii aleg sa joace jocul continuu timp de o luna, atunci cartile deja trase vor fi eliminate pe rând din joc. Exista câte 2 carti fara mesaj pentru fiecare set, aceste carti de tip joker dând posibilitatea ca fiecare dintre parteneri sa completeze pe ele o nevoie, o dorinta, o cerere speciala, care poate fi benefica cuplului.

Va dorim un joc placut si util si o relatie de cuplu asa cum v-o doriti fiecare din voi!

Asteptam comenzile dvs daca sunteti interesati.

Clara Toma, Editura Ascendent  0747085371

%d blogeri au apreciat: